Så er Luffelaboratoriet åbent


Flere års drømmerier er endelig blevet til virkelighed, og min webshop Luffelaboratoriet.dk er åben.

Med Luffelaboratoriet håber jeg at kunne dele min egen kærlighed til sælskind med alle jer kreative mennesker derude.

Sælskind er fantastisk at arbejde med, det er smukt, og det er super bæredygtigt. Men i Danmark er det ikke noget som særlig mange arbejder med. Jeg tror det skyldes at det er for svært at få fingre i mindre stykker, flotte farver og opskrifter.

Det vil jeg råde bod på. Hos Luffelaboratoriet kan man købe gør-det-selv kits i sælskind. I kittet finder man alle de materialer man skal bruge sammen med en opskrift og et mønster.

I første omgang lancerer jeg to små overskuelige kits: Nemlig en supersød pompon som kan bruges som nøglering, kvast på huen eller pynt på tasken, og en tassel  med cool farvet folie på bagsiden af skindet.

Jeg knokler for at få mit luffekit færdig før jul, så stay tunet!

-------

TIP: Du kan abonnere på blogs fra Luffelaboratoriet ved at klikke her.


6 kommentarer


 • beergoBug

  cost of levitra 20mg[/url]


 • evepPaype
  online cheap[/url]

 • qewfmhvkid

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


 • beergoBug

  levitra cuanto tomar alteduff [url=https://xbuycheapcialiss.com/]cialis for sale online[/url] HeteSweare Real Generic Doryx Medication Amex Overseas


 • Luffelaboratoriet

  Hej Lotte. Tak for det! Jeg sælger dem kun som kits – dvs at I skal sy den selv. Men det er ikke så svært. De findes i to størrelser og flere farver, og du finder dem her. https://luffelab.dk/collections/pompons/products/lille-pompon. 150 for den lille, 175 for den store. Så får man mønster, opskrift og alle materialerne med.


Skriv din kommentar