Så er Luffelaboratoriet åbent


Flere års drømmerier er endelig blevet til virkelighed, og min webshop Luffelaboratoriet.dk er åben.

Med Luffelaboratoriet håber jeg at kunne dele min egen kærlighed til sælskind med alle jer kreative mennesker derude.

Sælskind er fantastisk at arbejde med, det er smukt, og det er super bæredygtigt. Men i Danmark er det ikke noget som særlig mange arbejder med. Jeg tror det skyldes at det er for svært at få fingre i mindre stykker, flotte farver og opskrifter.

Det vil jeg råde bod på. Hos Luffelaboratoriet kan man købe gør-det-selv kits i sælskind. I kittet finder man alle de materialer man skal bruge sammen med en opskrift og et mønster.

I første omgang lancerer jeg to små overskuelige kits: Nemlig en supersød pompon som kan bruges som nøglering, kvast på huen eller pynt på tasken, og en tassel  med cool farvet folie på bagsiden af skindet.

Jeg knokler for at få mit luffekit færdig før jul, så stay tunet!

-------

TIP: Du kan abonnere på blogs fra Luffelaboratoriet ved at klikke her.


2 kommentarer


 • Luffelaboratoriet

  Hej Lotte. Tak for det! Jeg sælger dem kun som kits – dvs at I skal sy den selv. Men det er ikke så svært. De findes i to størrelser og flere farver, og du finder dem her. https://luffelab.dk/collections/pompons/products/lille-pompon. 150 for den lille, 175 for den store. Så får man mønster, opskrift og alle materialerne med.


 • Lotte Glædesdahl

  Hej Martine
  Tillykke hvor er det fedt!!
  Glæder mig til at følge hvad der sker.
  Jeg vil sige til Oliver at hans mor ønsker sig præcis sådan en blå nøglering som er vist på forsiden i julegave😀
  Hvad koster den?
  Kram Lotte


Skriv din kommentar