Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

Luffelaboratoriet ejes af Martine Lind Krebs

Luffelaboratoriet
Enkeltmandsvirksomhed
CVR: 38311581
Adresse: Kronborg 21, 3000 Helsingør (dog ikke åben for fremmøde)
martine@luffelab.dk
53656260

Handelsbetingelserne gælder køb i hele Rigsfællesskabet, dvs. Danmark, Færøerne og Grønland.

Betaling

Du kan betale med Paypal, Dankort, Visa, Mastercard, American Express og Apple Pay.

Bankoverførsel til:
Arbejdernes Landsbank
Reg.nr.: 5357
Kontonr.: 0247304

Ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort når varen afsendes.


Ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling.

Levering

Luffelaboratoriet samarbejder med GLS og DAO om levering til adresser i Danmark. Ved bestillinger kan køber frit vælge mellem de forskellige leveringsmuligheder. Kun PostNord leverer på Færøerne og i Grønland.

For at holde fragtudgifterne så lave som muligt kan Luffelaboratoriets varer til Grønland og Færøerne sendes som breve. Dvs. at der ikke er Track & Trace på pakken, og PostNord yder ikke erstatning hvis den bortkommer. Tabet vil i så tilfælde påfalde køberen.

Leveringstid

Leveringstid er 1-5 arbejdsdage for bestillinger i Danmark, 2-5 hverdage for bestillinger på Færøerne og 2-7 hverdage for bestillinger i Grønland.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Luffelaboratoriet.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give Luffelaboratoriet meddelelse om at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til martine@luffelaboratoriet.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
                                                                                                                       
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til Luffelaboratoriet uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur anbefales det at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Du kan altså ikke returnere varerne hvis du er begyndt at sy i hele eller dele af kittet.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til Luffelaboratoriet, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer Luffelaboratoriet alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Luffelaboratoriet gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Tilbagebetalingen tilbageholdes indtil varen er modtaget retur med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Luffelaboratoriet, Kronborg 21, 3000 Helsingør
 
Adressen er ikke åben for personlig henvendelse.

Luffelaboratoriet modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos Luffelaboratoriet som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer Luffelaboratoriet dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse så dine fragtomkostninger kan refunderes.

Varen sendes til:
Luffelaboratoriet, Kronborg 21, 3000 Helsingør

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Luffelaboratoriet modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at kunne handle på Luffelaboratoriet.dk, skal du oplyse:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på Luffelaboratoriet.dk er butiksindehaver Martine Lind Krebs.

Dine oplysninger videregives ikke og sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Luffelaboratoriet.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@luffelaboratoriet.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til butiksindehaver Martine Lind Krebs, martine@luffelab.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Videresalg

Bemærk endvidere Luffelaboratoriets opskrifter er kun til privat brug. Videresalg er strengt forbudt. Det er heller ikke lovligt at gengive opskriften helt eller delvist uden tilladelse fra Luffelaboratoriet. Ved køb af et af Luffelaboratoriets kits har du accepteret disse vilkår og betingelser.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 25.11.2020